Om oss

Auensen Maskinentreprenør AS ble først etablert som et enkeltpersons foretak av Rune Auensen i 2001. Siden den gang har bedriften gradvis vokst, og ble blant annet aksjelskap i 2011.

Auensen Maskinentreprenør AS tilbyr tjenester innen graving, transport, sprenging, drenering, vann og avløp, rivningsarbeid, veibygging, grunnarbeid til næringstomter/boligtomter og transport av fyllmasser.

Vi holder til i Halden i store, nybygde lokaler som ble tatt i bruk i slutten av 2013. I tillegg til tjenester innen graving, transport og sprenging har vi kontrakt med Veidrift AS og Skarpnord Maskin AS hvor vi utfører assistanse langs veien som brøyting og salting i Østfold. Maskinparken som blir benyttet til dette består av fire lastebiler, en hjullaster og to traktorer.

Vi jobber storrt sett lokalt, men har også hatt flere oppdrag innover i Østfold. Når vi tar på oss oppdrag så bestreber vi oss på å få med alt i anbudet slik at kunden slipper masse tillegg og overraskelser underveis.
Kundene er som oftest private, men vi har også oppdrag for Halden Kommune, Veidrift og lokale byggmestere og rørleggere.

For tiden har vi 5 ansatte, og leier inn 2-3 stk ved behov. Flere har fagbrev inn ulike områder, maskinførerbevis og ADK-kurs.

 

 

 

 

Kontakt oss gjerne

Auensen Maskinentrepenør AS

Vestgårdveien 34

1788 Halden

Telefon: 915 16 236

Send oss en epost